• DOLAR 32.501
  • EURO 34.588
  • ALTIN 2490.09
  • ...
VEDAŞ'tan çıkan haberlere cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) basında çıkan hakkındaki iddialara yönelik yaptığı açıklamada, “Elektrik dağıtım işini en iyi şekilde yürütmek için özellikle kış mevsiminde tüm ekiplerimiz teyakkuz halindedir.” denildi.

Konuyla ilgili çıkan haberlerde ise Emin Paşa Mahallesi’nde “elektrik kesintileri” nedeni ile VEDAŞ’ın hizmet kusuru olduğu ve vatandaşların defalarca başvurmalarına rağmen arızalara müdahale edilmediği yönünde iddialara değinilmişti.

VEDAŞ bu haberler neticesinde ihtiyaç duyup yayınladığı basın duyurusunda; “Coğrafi şartların ve iklim koşullarının çok çetin olduğu bölgemizde, elektrik dağıtım işini en iyi şekilde yürütmek için özellikle kış mevsiminde tüm ekiplerimiz teyakkuz halindedir. Kar yağışının yoğun olduğu ve fırtınalı hava durumlarında ekiplerimiz olası arızalara anında müdahale edebilmek için tetikte beklemekte bu anlamda çoğu kez izinler dahi iptal edilmektedir. Özverili çalışan personellerimize teşekkürlerini sunan muhtarımıza gösterdiği cesaretten ötürü VEDAŞ ailesi olarak bizler de teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir