• DOLAR 32.319
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2295.429
  • ...
Hamas: “Netanyahu Hükümetinin Dağılması Zafer İşaretidir!”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyonist koalisyon hükümetinin dağılmasının Gazze’de direnişin kazandığı zaferin ve Netanyahu’nun da uğradığı hezimetin işareti olduğunu belirtti.

Hamas sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri kişisel facebook sayfasında yaptığı açıklamada, koalisyondan oluşan işgal hükümetinin dün akşam dağılmasının bu rejimin Gazze’de uğradığı hezimetin diğer bir işareti olduğunu söyledi.

Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu dün akşam Maliye ve Adalet Bakanlarını görevden almış, parlamentonun da feshini ve ardından erken seçime gidilmesini istemişti.

Siyonist kaynakların belirttiğine göre Siyonist Başbakan Netanyahu dün akşam sektereterine talimat vererek, Orada Gelecek Var Partisinden olan Maliye Bakanı Yair Lapid ile Hareket Partisi üyesi olan Adalet Bakanı Tzipi Livni’nin görevden alınmalarıyla ilgili işlemlere başlanmasını istedi.

İki bakanı azleden Siyonist Başbakan hükümetin geçici bir hükümeti dönüşmesinden önce daha önce azlettiği bakanlarla birlikte altı bakandan kurtulmuş oldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir