• DOLAR 32.559
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2431.792
  • ...
Batman KHB projesi birinci seçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin projesi birinciliği aldı. Dicle Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan 2014 yılı Teknik Destek Programı kapsamında başvurulan ve birinci seçilen proje 12 bin 500 TL eğitim hibe desteği almaya hak kazandı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu Projenin kapsamı ile ilgili şunları söyledi: “DİKA tarafından yürütülmekte olan 2014 yılı Teknik Destek Programı kapsamında birliğimiz adına başvurmuş olduğumuz “Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları” başlıklı projemiz başarı sıralamasında birinci seçilerek 12 bin 500 TL Eğitim hibe desteği almaya hak kazandı.”

Projenin profesyonel bir ekiple yürütüleceğine dikkat çeken Pamukçu, “Proje kapsamında; Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları ile ilgili bir eğitim düzenlenecektir. Eğitim, profesyonel ve deneyimli uzmanlar tarafından İl geneli Birliğimiz ve bağlı sağlık tesisleri, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve çevre illerden personellerin dedahil olacağıgeniş bir katılım ile gerçekleştirilecek.” dedi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir