• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Kılıçdaroğlu`da katliamın ortağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Yalova`daki ağaç kıyımı gündemden düşmüyor. Vatandaşların büyük tepki gösterdiği ağaç kesimi hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman`dan yeni bir açıklama geldi. Salman, ağaç kesiminden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun haberdar olduğunu söyledi.

Yalova Belediye Başkanı CHP`li Vefa Salman, köprülü kavşak yapımı için ağaçların kesilmesi nedeniyle yapılan eleştirilere yanıt verirken, ortaya ilginç bir detay daha çıktı. Salman, yaşanan olaylar sonrası Kemal Kılıçdaroğlu`nun kendisini aradığı ancak, kendisinin Dağıstan`da olması nedeniyle konuşamadıklarını söyledi.

KILIÇDAROĞLU`NUN AĞAÇ KESİMİ HAKKINDA BİLGİSİ VARDI
Kesilen ağaçlardan Kılıçdaroğlu`nun bilgisi olduğunu söyleyen Salman, `Arkadaşlar genel başkanımıza burayla ilgili dosyayı gönderdiler. Kendisi buradaki yazışmalardan geçilen aşamalardan bilgi sahibi` dedi.

KILIÇDAROĞLU 4 GÜN SONRA UYANMIŞTI
Kılıçdaroğlu, Yalova`daki ağaç kıyımıyla ilgili ilk tepkiyi, kesimden 4 gün sonra Adana`da partililere yaptığı konuşma sırasında vermişti. CHP Lideri, `Yalova`da ağaçlar kesilmiş. Ağaç kesmek doğru değil. Biz bu konuda en duyarlı partiyiz" yorumunda bulunmuştu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir