• DOLAR 32.597
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2505.229
  • ...
Şanlıurfa’da bin kişilik caminin temeli atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Korukent Mahallesinde bin kişilik caminin temeli atıldı. Temel atma törenine Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Müftüsü İhsan Açık ve Haliliye Müftüsü İbrahim Okullu katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; “Öncelikli olarak hayırlı olmasını temenni ediyorum. Haliliye müftümüze, il müftümüze, buradaki cemaate, mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.

Duyarlılıklarından dolayı inşallah el birliği ile bu camide kısa sürede yaparız. Vatandaşlarımızın, gençlerimizin, insanımızın hizmetine sunarız.” diye konuştu.

Şanlıurfa Haliliye Müftüsü İbrahim Okullu ise “Bu camimizin adı Abdurrahman Bin Afv camii. Eski camimiz, mahallenin 40- 50 yıl önce yaptığı bir camiydi. Yağmurdan korunmak için camiye akan su sızıntıların altına leğen konurdu. Şimdi el ele verdiler yeni camii yapıyorlar. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bizden sonra ki nesillere inşallah sağlam bir şekilde, müştemilatı ile beraber bir cami yapmayı planladık.” dedi.

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık da; “Allah’ın izni ile köylerimizden kentimize, son 2 yılda 150 cami yapıldı Allah herkesten razı olsun. Şanlıurfa hiçbir camisini dışarıdan yardım alarak yapmıyor. Hayırseverlerin halkın katkısıyla oluyor. Allah hepsinden razı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir