• DOLAR 32.453
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2323.25
  • ...
Tarsus’ta 25 engelliye tekerlekli sandalye verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle engellilerle bir araya geldi. Başkan Can, ihtiyaç sahibi 25 engelliye tekerlekli sandalye, 1 adet fotoğraf makinası, 1 adet yazıcı ve 1 adet tablet hediye etti.

Belediye yemekhanesinde engellilerle buluşan Başkan Can, birlikte öğle yemeği yedi.

Engelli dernek temsilcilerinin birer konuşma yaptığı yemekte yetkililer, Başkan Can’a kendilerine verdiği destekten dolayı çiçek verdi.

Herkesin bir engelli adayı olduğunu belirten Başkan Can, engelli olmanın hiç kimsenin kabahati olmadığını söyledi.
Başkan Can, “Hiç kimsenin ne anne babasını tercih etme şansı var, nede kendi kaderini çizme şansı var. İnsanların yarın ne olacağı yada nelerle karşılaşacağı hiç belli olmaz. Bugün sapasağlam iken, bir anda engelli haline gelebilirsiniz. Bugün sağlıklı bir insan iken, yarın aniden rahatsızlık çekebilirsiniz. İşte bütün bu nedenlerle hayatı olduğu gibi kabul etmek, her hangi bir şekilde rahatsız olduğunuzda da onu dünyanın sonu gibi görmemek gerekiyor. Dünyadan ve yaşamaktan zevk alabilmek, mücadele azmini hiç yitirmemekten geçiyor. Yerel yönetim olarak bizim kalbimiz her zaman sizinle” dedi.

Başkan Can, konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi 25 engelliye tekerlekli sandalye, 1 adet fotoğraf makinası, 1 adet yazıcı ve 1 adet tablet hediye etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir