• DOLAR 32.331
  • EURO 35.058
  • ALTIN 2283.067
  • ...
Batman’da banka soygunu girişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akşam saatlerinde Ziya Gökalp Mahallesi Serhat Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Şubesine kimliği belirsiz ve sarhoş olduğu iddia edilen yüzü maskeli bir kişi tarafından pompalı tüfek ile soygun girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında Ziya Gökalp Mahallesi Serhat Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Şubesine kimliği belirsiz ve sarhoş olduğu iddia edilen yüzü maskeli ve ayağını poşetle saran bir kişi elindeki pompalı tüfekle bankayı soymak istedi. Elindeki siyah bir poşette bomba olduğunu ve kendisine 150 bin TL verilmediği takdirde bombayı patlatacağını söyleyen şahıs, elindeki poşeti bırakarak paniğe kapılıp para alamadan geldiği 1702 Sokağa doğru motosikletle kaçtı.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, geniş güvenlik önlemi aldı. Polisin yaptığı incelemede soyguncu şahıs içinde bomba olduğunu söylediği poşetin içinden boya kutusu çıktı.

Banka soygunu girişimi ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayı gören çevre sakinleri, soygun girişiminde bulunan şahsın, sarhoş olduğu iddia edildi.

Ziraat Bankası Şube Müdürü Muharrem Kocaaslan, yaşananları şöyle özetledi: “Herhangi bir kaybımız yok. Şahıs içeri girdi herhangi bir zayiat vermeden bomba olduğunu söyleyen poşeti bıraktı ve çıktı. Daha sonra poşetteki bomba değil de boya kutusu çıktı. Para istedi, paramız yok dedik, poşeti bırakıp gitti.”

Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir