• DOLAR 32.557
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.312
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 19 Ekim 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: Adana`da KCK`ya darbe
İl Jandarma Ekipleri Küçük Dikili Beldesinde KCK yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi.14 adrese eşzamanlı yapılan baskında Çınarlı ve Söğütlü mahallelerinde izinsiz gösteri düzenleyerek; lastik yakma, kamu malına zarar verme olaylarına karıştığı iddia edilen 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılar Adli Tıp`ta
Adana`da 5`i polis 7 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5`i yaşı küçük 20 kişi, sağlık kontrolünden geçirildi.

YETER!
Bombalı saldırıda polis ve sivil vatandaşı hedef alan eli kanlı terör örgütü hain yüzünü Bitlis`te gösterdi. Güroymak ilçesinde yola mayın döşeyen teröristler, 5 polis ile biri iki yaşında 3 vatandaşı şehit etti.

TOROS GAZETESİ: Düdüklü Protesto
Adana Numune Hastanesi Pediatri Servisi`nde bir hasta yakının Dr. Perihan Yasemen Canöz`e döner bıçakla saldırıda bulunmasını protesto etmek için doktor ve hemşireler hastane önünde toplandı.

Koca tehdidi gözyaşı döktürdü
Adana`da boşanmak istediği eşi, kayınbabası ve kaynı tarafından kızının okulu önünde tehdit edilen kadın yanına gelen polise olayı gözyaşları içinde anlatarak "Artık dayanamıyorum, her gün tehdit edilmekten ve hakarete uğramaktan bıktım" dedi.
Ayhan Kaya - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir