• DOLAR 32.559
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2435.049
  • ...
`PKK İslam’a Savaş Açmıştır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - HDP/DBP çevrelerinin, “25 Kasım Kadına Şiddete Hayır Günü” münasebetiyle Kürt kadınının geleneksel kıyafeti ve tesettürünün sembolü olan çarşafa saldırıda bulunarak çarşafı köleliğin sembolü gibi göstermesine tepki gösteren Abdulkadir Gökçen Hoca, PKK/BDP/HDP/DBP’nin İslam’a savaş açtığını vurguladı.

Allah’ın Nur ve Ahzap Sürelerinde tesettürü farz kıldığının altını çizen Gökçen, İslam’da namaz, zekat, oruç, hac nasıl farz ise başörtüsünün de öyle farz olduğunu söyledi.

PKK sosyalist ve komünist ideolojinin taşeronluğunu yapıyor
Daha önceki kavimlerin eşraf kesimlerinin örtü giydiklerini fakat kötü yola düşmüş kadınların veya cariye olan kadınların örtüyü giymediklerinin tarih kitaplarında geçtiğine dikkat çeken Gökçen Hoca, “PKK 30 yıldır bu topraklarda neyi amaçladığını zaman zaman dile getirmiştir. Bunlar sosyalist ve komünist bir ideolojinin taşeronluğunu yapıyorlar. Bunlar bugün bu bölgede dinlerine en düşkün ve namuslarına en düşkün olan bir milletin içerisinde faaliyetlerini yürütüyorlar. Bu iyi bilinmelidir ki, PKK’nin ideolojisi Müslüman Kürt halkına zıt olan bir düşüncedir” diye ifade etti.

Kürtler bunlara değil Rablerine dönsünler
Gökçen sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunlar kökten Allah’ı inkâr ediyorlar. Bunlar Allah’ın farzlarını yok sayıyorlar. Bunlar Allah’ın kitabına, peygamberine, kıblesine itibar etmiyorlar. Bunlar defalarca kendi yayın organların da Allah’ın Peygamberine hakaretlerde bulundular. Kürt halkı uyanık olsun. Hiç kimsenin değil Rablerinin kendilerine emir buyurduklarına dönsünler baksınlar.”

PKK, ırkçılık, Kürtçülük adı altında İslam’a savaş açmış
90 yıllık Kemalizm`in baskılarına rağmen Kürt halkının kendi dininden hiçbir zaman taviz vermediğini vurgulayan Gökçen, PKK ve uzantılarının Kürtleri İslami değerlerden uzaklaştırmaya çalıştığını söyledi. Gökçen, “Bu dinle hemhal olmuş, imanla iç içe girmiş coğrafyadaki insanları koparmak için dış mihraklar bugün bu taşeronları devreye sokuyorlar. Kürt halkının içerisine dinsizliği yaymaya çalışıyorlar. PKK/BDP/HDP/DBP ırkçılık adı altında, Kürtçülük adı altında tam anlamı ile İslam’a savaş açmış ve bütün emellerine ulaşmak için Kürt halkını bu şekilde kullanmaya gayret ediyorlar. Allah’ın bir emrini yok saymak bir ayetini yok saymak küfür olduğu gibi bu da Allah’ın emri ile alay etmek anlamına gelmektedir.”

Gökçen son olarak, PKK’nin Kürt halkının kalkınması, geleceği ve özgürlüğüne değil tam anlamı ile Kürt halkının varlığına, onun kültürüne, onun kişiliğine, onun şahsiyetine, onun geçmiş ata ve babalarının inandıklarını küçük düşürmekten başka bir şey yapmadığını söyledi. (Osman Öksüz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir