• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
Pizza’ya Domuz Eti Kattılar!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul ve Ankara’nın gözde mekânlarından Num Num Restoran’da domuz eti skandalı... Mönülerinde domuz eti ibaresine yer vermeden satış yapan firmanın oyununu bir müşterinin dikkati bozdu.

Yeni Akit`e konuşan M.E isimli müşteri,“Mönüden bir pizza seçip sipariş verdim. Gelen pizza içerisindeki etin rengi ve şekli dikkatimi çekti. Domuz eti olabileceği için yanımdakileri yememeleri hususunda uyarıp, personeli çağırdım. Garsona içindeki etin cinsini sorunca şok oldum. Büyük bir pişkinlikle pizzanın domuz etinden yapıldığını söylediler. Nüfusunun yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede, domuz satıp, müşteriye sattıkları ürünle ilgili bilgi verilmemesi büyük bir ahlaksızlıktır. Bununla ilgili hukuki girişimde bulunacağım” dedi.

FİRMA: BİZİ BİLEN BİLİYOR

Olayın şoku ile karşı karşıya kaldığını belirten M.E, “Firma personeline, neden bu konuda hassas davranmayıp, bizi önceden uyarmıyorsunuz” şeklindeki sorusuna,personelden ‘bizi bilen biliyor’ cevabı aldığını söyledi.

Bir daha söz konusu restoranın önünden bile geçmek istemediğini belirten M.E, “Başımdan kaynar sular döküldü adeta, bizler ömrümüzce Müslümanca yaşamak için mücadele ederken, bu insanların bu işleri gizli saklı yürütmesi, bizi zehirlemeye çalışmaları mantık dışı bir durum” diye konuştu.

Öte yandan M.E, yaşadığı mağduriyet sonrası birçok Müslümanın aynı tuzağa düşmemesi için firma hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

“AFFEDERSİNİZ, BİLEREK YAPMADIK!”

Yeni Akit`in ulaştığı firma yetkilileri ise, sattıkları bazı pizzalarda domuz eti olduğunu ancak müşterinin bu yönde bilgilendirdiğini savundu.

Muhabirin, mönülerinde bu yönde uyarıcı bir ifade yer almadığını ortaya koyan fotoğrafları göstermesi üzerine rezaleti kabul etmek zorunda kalan firma yetkilisi, ‘affedersiniz atlanmış olabilir’ şeklinde konuşmakla yetindi.

Prosciutto’un domuz eti olduğunu herkesin bildiğini iddia eden yetkili sözlerini şöyle sürdürdü:“Prosciutto’nun bir domuz ürünü olduğu biliniyor. O yüzden arkadaşlarımız, demek ki bunun için yazmamışlar. Affedersiniz, atlanmış bir durum olabilir”.

Yeni Akit

Bu haberler de ilginizi çekebilir