• DOLAR 32.478
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2434.67
  • ...
Doğubayazıt’ta muhtaç ailelere kömür yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Platformuna bağlı STK’lardan Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Yardım Komisyonu her hafta salı günü Rehber TV’de yayınlanan “Umut Kervanı” programına 11 Kasım günü konuk olarak yaptığı hayırlı hizmetleri hayırseverlerle paylaştı. Yayınlanan program kapsamında hayırsever izleyiciler nakdi ve ayni yardımlarını ulaştırmaya çalıştı.

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Rehber TV’de yayınlanan “Umut Kervanı” programı yardım komisyonu başkanlığı Umut Kervanı programı kapsamında hayırseverlerden gelen kömür yardımını fakirlere ulaştırarak fakirleri sevindirdi.

Kömür dağıtımı sırasında konuşan Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi Başkanı Cemal Arvas, “Bizler Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi olarak Rehber Tv’de yayınlanan ‘Umut Kapısı’ programı kapsamında ziyaret ettiğimiz bu ailelere hayırsever bir kardeşimiz kömür yardımında bulundu. Her aileye ağırlıkları 50 kilogram olan 20 adet kömür torbası dağıtıldı. Her aileye 500 kilogram olmak üzere toplamda 5 aileye 2 ton 500 kilogram kömür yardımı yapıldı. Beş aileye yapılan kömür yardımını bizler de ihtiyaç sahibi aileler ulaştırdık. Ayrıca yapılacak nakdi, kira, giyim ve ayakkabı yardımları da inşallah bu ailelere tekrar ulaştıracağız. Hayır sahiplerinden Allah razı olsun” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir