• DOLAR 32.355
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2308.135
  • ...
Dikkat! Gençlerimiz Misyonerlerin Ağında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Misyonerler ağına düşürdükleri Müslüman gençleri yurt dışında iş ve gelecek vaatleriyle Hıristiyanlaştırıyor. Gaziantep`te Misyonerlerin vaatlerine kanan gençlerin özellikle işsiz ve kimlik bunalımına giren kişilerden oluştuğu dikkat çekiyor.

Şehir merkezinde kiraladıkları evlerde çalışmalarına ağırlık veren misyonerler, özellikle kimlik bunalımına giren ve işsizlik sorunu çeken gençler üzerinde yoğunlaşıyor. Özellikle gençlere musallat olan misyonerlerin, İmam Hatipli öğrencilerle dahi ilgilendiği belirtiliyor.

Gaziantep`te Hıristiyan Yaptıkları gençleri Mersin iline geziye götüren misyonerler, gençleri burada denizde vaftiz ediyor ve gençlerden Hıristiyan oldukları sözünü alıyor.

Para, Meslek ve Evlendirme Vaatleri ile Kandırılıyorlar
Misyonerler, Hıristiyanlaştırdıkları gençleri yurt dışında yüksek maaşla papazlık ve rahibelik vaadiyle kandırdıkları gibi bazı gençlere de meslek edindirme ve evlendirme vaadinde bulunuyor


Misyonerler İsrailliler Tarafından Denetleniyor
Kentteki görevli misyonerlerin her ay düzenli olarak İsrail ve ABD`den gelen ekipler tarafından denetlendiği ifade edilirken farklı ülkelerden aynı tarihlerde misyonerlerin gelmesi de dikkat çeken başka bir nokta.

İngilizce Dersi Bahanesiyle Hıristiyanlaştırıyorlar
Öte yandan şehrin çeşitli yerlerinde İngilizce kursları adı altında da faaliyet gösteren misyonerler, Kürt nüfusunun yoğunlukta yaşadığı mahallelerde Kürtçe, Türk nüfusunun yoğunlukta olduğu bölgelerde ve şehrin göbeğinde Türkçe İncil ,CD ve diğer Hıristiyan yayınları dağıtıyorlar.

Şefik Mert-İLKHA

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir