• DOLAR 32.574
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2435.147
  • ...
Vatandaş sırada, memur okeyde!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İddiaya göre Tokat Ziraat Bankası Şubesi`nde,bankatıklım tıklım doluyken, veznede görevli birmemurkarşısında müşterileri olduğu halde internetten okey oynuyor. Vatandaş ise saatlerini bankada geçirmek zorunda kalıyor.

Bu görüntülerden sonra banka müdürü açıklama yaptı

Sicakgündem adlı bir internet sitesinin gündeme getirdiği ve yankı uyandıran Tokat Ziraat Bankası`nda mesai saatinde okey oynayan memur ile ilgili bankanın Müdürü Halil Yüksel sicakgundem.com`a açıklamalarda bulundu. Bankasında yaşanılanları reddetmeyen Yüksel, ayrıntılı bilgi aktarmasının mümkün olmadığını söyledi. Yüksel, "Bu yaşanılanlardan Genel Müdürlüğümüzün bilgisi var. Ben gereken bilgiyi kendilerine verdim. Genel Müdürlüğümüz gerekli incelemeyi başlattılar. Artık her şeye onlar karar verecek."

Okey başında banka memurluğu yapan çalışanın hala görevde olup olmadığını sorduğumuzda ise banka Müdürü Yüksel, "Yani şimdi bir açıklama yapmak doğru olmaz. Genel Müdürlük bir inceleme başlattı. Bu olay bankamda yaşandı evet. Ama artık tüm yetki Genel Müdürlükte" demekle yetindi. 

İşte o görüntü...

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir