• DOLAR 32.498
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2429.209
  • ...
Selam-Der'den Hilim-Der'e Hayırlı olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Hilvan ilçesinde kurulan Hilim-Der’e (Hilvan İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği), hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İlçede faaliyet gösteren Selam-Der, Dernek Başkanı Esat Beyazçiçek, Hür Dava Partisi ilçe Başkanı Bedih Çiftçi ve Araştırmacı Yazar Cemal Çınar, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Araştırmacı Yazar Cemal Çınar, gerek ilçemizde ve gerekse ülkemizde bu tür sivil toplum kuruluşların açılması ve bunların desteklenmesinin önemini anlattı. HÜDA PAR ilçe Başkanı Bedih Çiftçi, İlçemizde İmam-Hatip Liselerinin gençler üzerindeki olumlu etkilerinden bahsederek her zaman gençlerimizin manevi kalkınması için yapılacak faaliyetlere destek vereceklerini belirtti.

Hilim-Der Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altun, ziyaretlerinden dolayı Selam-Der,  HÜDA PAR İlçe Başkanı ve Araştırmacı Yazar Cemal Çınar’a teşekkür ederek, bu yıl ilçemizdeki imam hatip liselerimizin ilk defa mezun vermesi ilçemizde böyle bir derneğin kuruluşunun zaruret kazandığını, temelde herkesin amacının insana hizmet olduğunu belirtti.  (Mehmet Can Yardımcı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir