• DOLAR 32.588
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2507.41
  • ...
Ergani'de yaşlı ve düşkünlere temizlik hizmeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Ergani Kaymakamlığı talimatıyla ilçe merkezinde kendisine bakamayacak, evlerinin temizliğini yapamayacak durumda düşkün ve yaşlı vatandaşlara yönelik evde temizlik hizmeti verilecek.



Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca tespiti yapılan 30’a yakın yoksul ve düşkün vatandaşın ev temizliği, İŞKUR bünyesinde istihdam edilen ve bu alanda görevlendirilen personel tarafından yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, “Yaptığımız ziyaretler çerçevesinde ilçemizde birçok yaşlı ve düşkün vatandaşımızın kendilerine bakamayacak ve evlerini temizlemeyecek düzeyde yardıma muhtaç olduklarını müşahede ettik.”diyerek çalışmanın bu şekilde ihtiyaç üzerine başlatıldığını belirtti.

Yonsuz, “Bu çerçevede İŞKUR bünyesinde istihdam ettiğimiz çoğunluğu bayan olan personelimizi, ilçemizde tespit ettiğimiz vakfımıza kayıtlı olan 30 kadar düşkün vatandaşlarımızın hane temizliği için görevlendirdik. Tüm temizlik giderleri Kaymakamlığımız tarafından karşılanacak olan bu hizmet çerçevesinde görevli personelimiz düşkün vatandaşlarımızın gerekirse yemeğini yapacak, temizlik ve bakım ihtiyaçlarını karşılayacaklardır.”ifadelerini kullandı. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir