• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Solhan'da intihar girişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl’ün Solhan ilçesinde Diyarbakır’ın Hani ilçesi  nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen iki kişi intihar girişiminde bulundu.  Yetkililer tarafından ikna edilen şahıslar intihardan vazgeçti.


 

Solhan ilçesine nerden geldikleri belirlenemeyen Ersin Gullu ve Hakan Asi adlı iki  şahıs, ilçede bulunan “Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfına” giderek,  yolcu olduklarını, paralarının bittiğini ve yolda kaldıklarını belirterek yardım istediler. Bunun üzerine kendilerine yardım edilmeyince, ilçedeki bir inşaata çıkarak intihar etmek istediler.
 

Olayı haber alan Polis ile Solhan belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, olay mahalline gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı.
 

İnşaat halindeki binanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen Gullu ve Asi adlı şahısları aşağıya indirmek için, Polis ve itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. Bu çaba sonucunda ikna olan şahıslar, binadan aşağıya atlamaktan vazgeçtiler.


 

Daha sonra polis tarafından gözaltına alınan şahısların, ifadeleri alındıktan sonra, Solhan Kaymakamlığı tarafından yol biletleri alınarak Ankara’daki  ailelerinin yanına gönderildiği belirtildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir