• DOLAR 32.379
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.667
  • ...
Ergani Kaymakamı sıcak yemek dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Ergani Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca, tespit edilen yardıma muhtaç, yaşlı, özürlü ve mutfağı yemek yapma konusunda yeterlilik taşımayan 420 aileye bir öğün günlük sıcak yemek servisi başlattı.

Uygulanan proje kapsamında yürütülen çalışmalara katılan İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, Vakıf Müdürü Fırat Çelebi ile birlikte Adnan Menderes Mahallesi’nde önceden belirlenen adreslere yemek dağıtımı yaptı. Vatandaşlara dağıtılan yemeklerin kontrolünü yapan Kaymakam Yonsuz, vatandaşlara günlük sıcak yemek dağıtımı konusundaki görüşlerini sordu.

Proje maliyeti 400 bin TL
Günlük 420 aileye bir öğün sıcak yemek servisi projesinin maliyetinin 400 bin TL olduğunu vurgulayan Kaymakam Yonsuz, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğru tespit edip ihtiyaç sahiplerine yardımların zamanında ve eksiksiz ulaşmasını sağlamak bizim için çok önemli. Bu anlamda sıcak yemek dağıtımı yapılan eveleri gezerek uygulamayı yerinde gördük. Genel anlamda vatandaşlarımızın evlerine sıcak yemek girmesinden çok mutlu olduklarını gördüm. Vatandaşlarımızın projemizden memnuniyeti bizleri de memnun etmiştir.” şeklinde konuştu. Kaymakam Yonsuz, 4 ay süreli aşevi projesinin devamlılığının sağlanacağını sözlerine ekledi. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir