• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
AK Parti Dış İlişkiler Başkanları Diyarbakır'da toplanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığının düzenleyeceği İl Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanları toplantısı 27-28 Kasım 2014 tarihlerinde Diyarbakır’da yapılacak.


Toplantıya Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç,  Başbakan Eski Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Emrullah İşler ve birçok Milletvekilin katılması bekleniyor.


Konu ile ilgili olarak AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, toplantıda Türkiye dış politikasının, güncel gelişmelerin ve öncelikli konuların paylaşımının yanı sıra dış ilişkiler başkanlıklarının işleyişi konusunda istişarelerde bulunmak üzere 81 il teşkilatında -Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere- 3 kademede görev başında bulunan Dış İlişkiler Başkanlarıyla bir araya geleceği belirtildi.

Türkiye’nin, hem bölgesinde hem de dünyada izlediği siyasetle güçlü bir aktör haline geldiği belirtilen açıklamada, “Dış politika AK Parti’nin üzerinde hassasiyetle durduğu öncelikli bir konu olmuştur. Bu doğrultuda teşkilatımızın dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcılarına büyük önem verilmektedir.” ifadeleri kullanıldı.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir