• DOLAR 32.508
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2485.555
  • ...
Gaziantep'te bayanlara bilgisayar eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Seyrantepe Sosyal Tesisi Aile Merkezinde 19 kursiyer bayan bilgisayar öğreniyor. Kursiyer bayanlara, bilgisayar kullanım eğitiminin ardından ofis programları ve internet kullanımı öğretiliyor.

Seyrantepe Sosyal Tesisi Bilgisayar Kursu öğretmeni Selma Dokumacıgil, kursla ilgili şu bilgileri verdi: “Aile Eğitim Merkezinde kursiyerlerimize bilgisayar eğitimi vermekten mutluluk duyuyorum. Burada 19 kursiyerimiz var. Kursiyerlerimize, bilgisayar programlarını ve bilgisayarın nasıl kullanılması yönünde bilgiler veriyoruz. Burada alınan eğitimlerle kursiyerlerimiz daha bilinçli bir şekilde bilgisayar kullanabiliyorlar.”dedi.

Bayanların çocuk eğitimine destek için bilgisayar  öğrenmesinin önemli olduğunu belirten Dokumacıgil, “Annelerimiz çocuklarına bilgisayar konusunda faydalı olabilecek bilgileri öğreniyorlar. Bunun dışında alınan eğitimlerle birlikte bilgisayar işletmenlik sertifikası almaya hak kazanıyorlar. Bu konuda da hanımların öğrenmesi gereken bir kurs olduğunu düşünüyorum. Çünkü çağımız bilgisayar ve internet çağına dönüştü. Bunun bilinçli bir şekilde kullanılması ve belgelendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.”diye konuştu. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir