• DOLAR 32.512
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2433.538
  • ...
Tarsus'ta anne ve kızı karbonmonoksit gazından zehirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus’un Yenice beldesinde evlerinde ısınmak için kullandıkları sobanın borusunun dışarıda kalan kısmının ters dönerek rüzgarı içeri alması nedeniyle evin içine dolan karbonmonoksit gazından etkilenen, anne Mendüha İren (50) ile kızı Deniz İren (9) zehirlendi. Hastaneye kaldırılan anne ve kızının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olay dün gece Tarsus’un Yenice beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İren ailesi, ısınmak için kullandıkları sobayı akşam yanık halde bırakarak yattılar. Evin reisi Hüseyin İren (54) ve oğlu Zeynel İren (28) gece sobasız odaya geçerken Mendüha İren ve kızı Deniz sobanın bulunduğu odada uyudular. Sabah 8.30 sıralarında uyanan Hüseyin İren eşinin ve kızının bulunduğu odaya geçtiğinde, ikisini de baygın halde buldu.

Olay yerine çağrılan Acil 112 ambulansıyla Tarsus Medical Park Hastanesine kaldırılan anne ve kızı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesine sevk edilirken hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir