• DOLAR 32.502
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2429.585
  • ...
PKK`li Çeteler Esnafa Saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – PKK’liler halkı sindirmeye devam ediyor. PKK yandaşları Sur ilçesi İskender Paşa Mahallesinde bir otopark yerine silahlı saldırıda bulundu. Otoparka saldıran yüzleri maskeli 30 kişilik gurup, M. T.’i (28)  ağır yaraladıktan sonra ara sokaklara kaçtılar.

Can güvenliği nedeniyle ismini vermek istemeyen görgü tanığı, “Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, önceki gece geç saatlerde 30 kişiden oluşan yüzleri maskeli olan PKK`liler otoparka geldiler ve otoparkın etrafını çembere aldılar. Daha sonra otoparkın içerisine girip ağır yaralanan M. T. ile arkadaşını yere yatırıp korkutmak maksatlı silah sıktılar. Daha sonra içlerinden biri çıkıp direk M. T.’nin üzerine yaklaşık 15 el ateş etti. Ateş sonrası gurup biz YDG-H’den geliyoruz dediler.” şeklinde konuştu.

Görgü tanığı daha sonra, “M. T.’nin üzerine yaklaşık 15 el ateş açıldı ve bunlardan 5 adet kurşun isabet etti. Kurşunların biri diz kapağına diğer bir tanesi ise sinir damarlarına isabet etmiş. Öğrendiğim kadarıyla fizik tedavi gördükten 2 yıl sonra ancak kendine gelebilir.” dedi.

Olay yerinde ağır yaralanan genç akrabaları tarafından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir