• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
Bingöl tanıtım stantlarını 600 bin kişi ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerindeki resmi kayıtlara göre Feshane’de gerçekleştirilen Bingöl Tanıtım Günleri için İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezini ziyaret edenlerin 580 binin üzerinde olduğu belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan ESK Ajans Temsilcisi, Bingöl Günlerini ziyaret edenlerin sayısının 580-600 bin aralığında olması, kendilerini son derece sevindirdiğini ifade etti.

ESK Ajans olarak Bingöl’ü çok sevdiklerini de dile getirdiklerini belirten Yalçın, “Uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğümüz bu etkinlikte, özveri ve fedakârlıkla çalışan 86 arkadaşımıza ve özellikle, bizlerin her zaman yanında olan Bingöllü dostlarımıza çok teşekkür ederim.  Ayrıştırma noktasında değil birleştiricilik noktasında gerçekleştirdiğimiz bu organizasyona katılan veya katılmak isteyip de yoğun işleri nedeniyle katılamayan tüm Bingöllü dostlarımıza saygı ve selamlarımızı iletiyorum.” şeklinde konuştu.

Daha önce gerçekleştirilen tanıtım günlerinde bazı illerin sayısal verileri şöyle belirlenmişti: Adıyaman 250 bin, Aksaray 100 bin, Çankırı 300 bin, Elazığ 420 bin, Diyarbakır 800 bin, Kayseri 200 bin,  Trabzon 900 bin ve Sivas 900 bin.

İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 13– 16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Bingöl Tanıtım Günleri’nde Bingöl Valiliği, Bingöl Üniversitesi, Bingöl Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Sivil toplum örgütleri,  ilçe kaymakamlıkları, ilçe belediyeleri ve çok sayıda Bingöl şirketi katılmıştı. (Nihat Kanat-İLKHA)
       

Bu haberler de ilginizi çekebilir