• DOLAR 32.518
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2425.904
  • ...
Meteorolojiden uyarı üstüne uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Marmara, Güney Ege ve Akdeniz için fırtına uyarısı yaptı.

Marmara ve Güney Ege`de fırtına bekleniyor!
Meteroloji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Marmara`da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esmekte olan rüzgarın kuvvetlenerek, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Güney Ege`nin güneyinde yarın sabah saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerde 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtına`nın Salı günü (25.11.2014) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Batı Akdeniz`de de fırtına bekleniyor!
Batı Akdeniz`de yarın öğle saatlerinden sonra rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerde 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Çarşamba günü (26.11.2014) ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Yetkililer, Marmara, Güney Ege ve Akdeniz’de etkili olacak fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçıları uyardı.

Yoğun kar yağışlarına dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın Burdur ve Afyonkarahisar ile Isparta`nın batı çevrelerinde orta kuvvette, Konya, Karaman ve Isparta`nın doğu çevreleri ile Antalya ve Mersin`in yüksek kesimlerinde kuvvetli (10-20 cm ) ve yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışları bekleniyor.

Yetkililer, ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Antalya ve Mersin çevrelerinde kuvvetli yağış!
Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın sabah saatlerinde itibaren Antalya`nın doğu ilçeleri (Serik, Manavgat, Alanya ve Gazipaşa) ile öğle saatlerinden itibaren batısından başlayarak Mersin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli ( 21-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir