• DOLAR 32.59
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2503.067
  • ...
Adana Umut Der`den hastalara moral ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA – Adana’da insani yardım faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Adana Umut Der Gıda Bankası, maddi yardımlarının yanı sıra manevi destek çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Her ay yüzlerce fakir ve muhtaç aileye gıda, giyim, ev eşyası ve nakdi yardımlarda bulunan dernek, aynı zamanda piknik, ziyaret ve sohbet çalışmaları ile de manevi olarak bu ailelerin yanında olduğunu hissettiriyor.

Bu kapsamda hasta ziyaretlerinde de bulunduklarını ifade eden Adana Umut Der Gıda Bankası Başkanı Abidin Serin, Ceyhan Devlet Hastanesinde yatmakta olan 3 hastayı ziyaret ettiklerini belirtti.

Adana Umut Der Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek’in de hazır bulunduğu ziyaret hakkında bilgi veren Serin, “Aylık düzenli yardım ulaştırdığımız ailelerin, zor günlerinde de yanlarında olmak adına sürekli kendilerini ziyaret etmekteyiz. Derneğimize kayıtlı aileler arasında ismi bulunan Nuri Altıgöz’ün kalp rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi gördüğünü öğrenince hemen kendisini Ceyhan Devlet Hastanesinde ziyaret ettik. Kendisinin durumu ile ilgili bilgi alıp, moral vermeye çalıştık, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kendisi de ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca aynı hastanede yatmakta olan biri kalp, diğeri de şeker hastası olan iki bayan da, dernek gönüllümüz olan bayanlar tarafından ziyaret edilerek, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.”dedi.

Adana Umut Der yetkilileri, yanlarında getirdikleri gıda paketleri, hastane ihtiyaçlarının bulunduğu paketler ile nakdi yardımı, hastanede ziyaret edilen hastalara elden teslim etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir