• DOLAR 32.502
  • EURO 34.632
  • ALTIN 2478.013
  • ...
Lübnan`da Bir İsrail Ajanı Deşifre Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Lübnan`ın güneyinde İsrailllerle görüşme yaparken yakalandığı ifade edilen ajanın Hizbullah`ın kalesi olarak tabir edilen bölgede gizli görevde olduğu bildirildi.

Konu ile ilgili İsrail`den bir açıklama yapılmadı.

Eylül ayında İsrail Ordusu tarafından yapılan açıklamada Hizbullah ile büyük bir savaş için planlarının hazır olduğu belirtilmiş, bu savaşın kısa bir süre sonra patlak verebileceği öngörülmüştü.

Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah`ın lideri Seyyid Hasan Nasrallah`da geçtiğimiz ay yaptığı konuşmada, Direnişin İsrail için çok büyük bir tehdit olduğu yönündeki siyonistlerin açıklamalarına gönderme yaparak, bu korkular bizim gücümüzü gösteriyor demişti.

Nasrallah konuşmasında İsrail`e de mesaj yollayarak direnişin elinde işgal edilmiş tüm Filistin topraklarını vurabilecek füzelere sahip olduklarını olası bir savaşta havaalanı ve limanların tamamının kapanmak zorunda kalacağını söylemişti.

İsrail Ordusu`nun istihbarat raporlarına göre Hizbullah`ın elinde yüzbinden fazla füze olduğu belirlenmiş bazı kaynaklar ise bu rakamın çok daha fazla olduğunu belirtiyorlar.

Kaynak: Tevhidhaber.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir