• DOLAR 32.598
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2498.054
  • ...

BURSA – 127 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında İznik TSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Bursa Ticaret Borsası İznik Temsilciliği toplantı salonunda “İçinizdeki Girişimciyi Harekete Geçirin” konulu panel düzenlendi.

İznik TSO Meclis Başkan Yardımcısı Selda Meriç ve Yönetim Kurulu Başkan Mahmut Dede'nin açılış konuşması ardından markalaşma ve belgelendirme sektöründe faaliyet gösteren Tülin Tüzün, Zeytinyağ sektöründen Nazlıgül Ünal ve hizmet sektöründe adını Köfteci Yusuf ile özdeştiren Yusuf Akkaş, tecrübe ve deneyimlerin yanı sıra başlangıç hikayelerini de katılımcılarla paylaştı.

Panelde başarı sırlarını anlatan genç girişimciler, "Her işin başında doğru olmak ve bu yolda yılmadan mücadele edilmesi gerekiyor. Zorluklar sizi bekliyor. Her girişimcinin hayatında da böyledir. Zor günler geçirebilirsiniz. Başarının sırrı bildiğin yolda doğru hareket etmek ve yılmamak, nefes alıp tekrar yola devam etmektir. Özellikle kadın girişimcilerin her geçen gün çeşitli sektörlerde daha çok yer almaktadır." dediler. (İLKHA)