• DOLAR 32.507
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2429.722
  • ...
Meğer Kılıçdaroğlu Dini bütün bir adammış!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 CHP lideri Kemal ​Kılıçdaroğlu`nun ‘Seyit’, yani Peygamber soyundan geldiğini söyleyen CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, “Peygamber soyundan gelen, Kureyşan aşiretinden gelen, dini bütün, İslamiyet`i çok iyi benimsemiş, Seyit sülalesinden geldiği için de genel başkanımız dini bütündür, ibadetini evinde Allah`a karşı yapar” dedi.

DİNİ BÜTÜN CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU`NDAN BİR FOTOĞRAF KARESİ

Ensar Öğüt, CHP’li vekiller Muharrem Işık, Hasan Akgöl, CHP Parti Meclis Üyesi Ümran Köksüz ve CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile Erzurum`da basın toplantısı düzenledi.

‘Parti yıpratılmaya çalışılıyor’

CHP liderinin Dersim olayları üzerinden eleştirilip partinin yıpratılmaya çalışıldığını söyleyen Öğüt, şöyle devam etti:
“Kemal Kılıçdaroğlu, Kureyşan aşiretinin ocağının insanıdır. Kureyşan aşireti de Hz. Peygamber Efendimizin aşiretidir. O zaman Emeviler ve Abbasiler dönemindeki savaşlardan, Peygamber Efendimizin soyu kırılmasın diye gençler Horasan`a geldi. Horasan, Türkmenistan, Afganistan, İran Horasan`ıdır. Horasan`dan daha sonra genel başkanımızın sülalesi, Konya`nın Akşehir ilçesine geldi. Akşehir ilçesinde şu anda Seyit Mahmut Hayrani dedesidir. Hayrani`nin Akşehir`de türbesi vardır, Mevlana`nın talebesidir. Hz. Mevlana`nın yanında yetişmiştir ve Seyit sülalesinden geldiği için o sülale genişlemiştir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir