• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
Kan Bağışına Uçak Bileti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Türk Hava Yolları ve Türk Kızılayı`nın, "Kan Bağışına Destek İçin Kolları Sıvadık" sloganıyla Temmuz ayında başlattığı kan bağışı kampanyası, Ekim ayından itibaren Türk Hava Yolları`nın Türkiye`deki tüm uçuş noktalarını kapsayacak şekilde genişletildi.

Kampanya kapsamında, Batman`da 19-20 Ekim 2011 tarihleri arasında 09.00- 19.00 saatleri arasında Atatürk Parkı`nda kurulacak Kızılay çadırı aracılığıyla, dileyen herkes kan bağışında bulunabilecek.

Batman THY Müdürü Ferhat Yerli, "Türk Hava Yolları olarak Türkiye geneli başlatmış olduğumuz kan bağışı kampanyası Batman`da da uygulanıyor. İki gün sürecek olan kan bağışı kampanyamızda Atatürk Parkı`nda kurulacak olan kan bağışı çadırında, kan verenler arasında çekiliş yaparak bir kişiye Türkiye geneli gidiş-dönüş bileti hediye edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan "İyiliğe Kanat Açıyoruz" sloganıyla, Temmuz 2011`de İstanbul`da başlatılan ve Ağustos ayında Ramazan nedeniyle ara verilen kampanya kapsamında, bugüne kadar sadece Türk Hava Yolları çalışanlarının desteğiyle bin ünitenin üzerinde kan toplandı. Kampanya ile kan bağışı konusundaki toplumsal bilincin daha da güçlendirilmesi, gönüllü ve düzenli kan bağışçısı sayısının artırılması hedeflendiği belirtiliyor.
Halid Coşkun - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir