• DOLAR 32.509
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2488.387
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 17 Ekim 2011 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: Ya Doğa Yok Olur-Sa
Adana Haber, kentimizde yaşayan insanların hayatını yakından ilgilendiren tüyler ürpertici bir dosyayı aralıyor. Tufanbeyli`de yapımı yılan hikâyesine dönen ve son olarak Sabancı Grubu ile Avusturyalı ortağına satılan termik santralin toplumdan saklanan gerçeklerini gün yüzüne çıkartıyoruz. İçtiğimiz sudan, soluduğumuz havaya, doğadaki hayvanlardan ekip biçtiğimiz toprağa kadar her şeyimizi tehdit eden bu projenin tüm ayrıntılarını belgelerle masaya yatırıyoruz.

Polise Kahpe Tuzak
Bölücü hainlerin hedefinde yine polis vardı. Yasadışı düzenlenen bir gösteriye müdahale etmek isteyen çevik kuvvet ekiplerinin üzerine atılan bombanın patlaması sonucu, 2`si ağır 4 polis memuru yaralandı.

1TL`lik Tavuk Dürüme Dikkat!
Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Şefik Aslan, 1 TL`lik tavuk dürüm olamayacağını belirterek; " bu tür tavuk dürümlerin içine tavuk derisi, sakatat ve tavuk taşlığı koyuyorlar" diyerek vatandaşları uyardı.

Müftü Müzeye Göz Koydu
Seyhan Müftüsü Halil Uzun, müftülük binasının sıkışıklılığından yakınarak Adana Valisi Hüseyin Avni Coş`tan taşınması gündemde olan Müze binasının kendilerine tahsis edilmesini istedi.

Evlat Özlemini Kedilerle Gideriyor
Adana`da kendisine çocuklarının bakmadığını iddia eden 69 yaşındaki Esma Alican, evlat özlemini sokak kedilerine sahip çıkarak gideriyor.

EKSPRES GAZETESİ: CHP Zamları Protesto Etti
CHP; ülke genelinde zamları protesto etti. İnönü Parkına ellerinde parti bayrakları ile gelen partililer, iktidar aleyhinde slogan atarak yürüdü.

Adana`da Bombalı Saldırı
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, yasa dışı gösteriye müdahale sırasında bir çöp konteynerinin yanında meydana gelen patlamada 4 polis ile 2 vatandaşın yaralandığını bildirdi.

Uyuşturucu Ararken Çalıntı Kablo Buldular
Adana`da polisten kaçan ve içinde narkotik maddesi olduğu düşünülen araçtan, çalıntı olduğu bildirilen yaklaşık 50 metre kablo ele geçirildi.

Muhabirin En Acı Haberi
Adana`nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen kaza sonrası olay yerine giden bir muhabir, kazada ölen kişinin dayısı olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı.
Ayhan Kaya - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir