• DOLAR 32.586
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2421.655
  • ...
Batman'daki muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) işbirliği ile her yıl geleneksel hale gelen ilköğretim öğrencilerine yapılan giyim yardımları bu yıl da gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından finanse edilen ve oda tarafından tedarik edilen eğitim yardımlarının ihtiyacı olan öğrencilere dağıtımlarına Metin Bostancı İlköğretim Okulundan başladıklarını belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman’ın merkez, ilçe ve köylerinde daha önceden tespit edilen 16 farklı okulda eğitim gören bin 150 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giyim yardımında bulunacaklarını belirtti.

Yardımları öğrencilere ulaştıran Demir, "Biz bu yıl TOBB tarafından odamıza gönderilen bütçeyi merkez, ilçe ve köylerdeki ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere kışlık giyim desteği olarak dağıttık.” dedi.

Demir, Batman’da yardıma muhtaç öğrenci sayısının çok fazla olduğunu bundan dolayı BATSO olarak bu tür etkinliklere çok önem verdiklerini ve bu tür desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir