• DOLAR 32.545
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2438.21
  • ...
Bursalılar dikkat soğuk ve yağışlı hava geliyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Bursa’nın önümüzdeki günlerde etkisine gireceği soğuk ve yağışlı havaya karşı Bursalıları uyarıldı.

Yapılan açıklamada, Türkiye’nin yarın akşam saatlerinden itibaren Trakya, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege’de başlayacak yağışlı sistemin etkisine gireceği belirtildi.

Açıklamaya göre, 20 Kasım Perşembe günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz’de görülecek yağışların, Cuma günü ve hafta sonunda Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege dışında ülke genelinde etkili olacağı bildirildi.

Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların 19 Kasım Çarşamba akşamı Trakya ile Marmara’nın batısında, 20 Kasım Perşembe günü Marmara’nın doğusu, Kıyı Ege, Batı Akdeniz’de kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların, Cuma günü akşam saatlerinden sonra Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin edildiği bildirilen açıklamada, hafta sonunda ise iç ve Doğu bölgelerinde  Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgeleri yağmur ve karla Karışık yağmur yüksek kesimlerde ise kar yağacağı belirtiliyor.

Kasım ayı başından bu yana mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Perşembe günü yağışla birlikte Batı bölgelerimizde, Cuma günü iç ve Batı bölgelerimizde, Cumartesi günü ise yurt genelinde hissedilir derecede 8 ila 12 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği belirtiliyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir