• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Terörist israil  Katletti Yetmedi Bunu da Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

siyonist işgalci israil askerleri, Kudüs`te tramvay durağındaki yolculara çarpmasının ardından vurularak öldürülen Abdurrahman eş-Şeludi`nin evini yıktı.

siyonist işgalci israil radyosunun ordu sözcüsüne dayandırdığı haberde, ordu güçleri, polis ve sınır muhafızlarının işbirliğiyle bu sabah Şeludi`nin Silvan`daki evinin yıkıldığı belirtildi.

Haberde ismi zikredilmeyen sözcünün şu ifadelerine yer verildi:

"Yıkım hız kesmeden devam eden terörle mücadele kapsamında, üst düzey siyasi talimatlar üzerine gerçekleştirildi. Bu evin yıkılması vatandaşlarımıza saldırı düzenlemeyi düşünenlere bedelini ağır ödeyeceklerini ifade eden açık bir mesajdır."

Kudüs`te 22 Ekim`de Filistinli Abdurrahman eş-Şeludi (21), siyonist işgalci israillilere aracıyla çarpmasının ardından siyonist işgalci israil polisi tarafından vurulmuş ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

SİNAGOGA SALDIRANLARIN DA EVLERİ YIKILACAK

Kudüs`te dün bir sinagoga düzenlenen saldırıda da 4 İsrailli hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. siyonist işgalci israil polisi, "Kudüs`ün Har Nof Mahallesi`ndeki sinagoga ellerinde bıçak ve baltalarla gelen 2 kişi, polisler tarafından öldürüldü. Saldırganlar Doğu Kudüslü" açıklamasında bulunmuştu. Netanyahu, sinagoga düzenledikleri saldırı sırasında polis tarafından öldürülen iki Filistinli`nin evlerinin yıkılması talimatı vermişti.
Kaynak : AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir