• DOLAR 32.584
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2428.295
  • ...
Muş'ta okul müdürlerine seminer verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Milli Eğitim Müdürlüğü İl ve ilçe okul Müdürlerine yönelik seminer düzenledi. Muş öğretmenevinde düzenlenen seminere Muş Merkez, Hasköy, Korkut İlçelerinin tüm okul müdürleri katıldı.  

Seminerin açılış konuşmasını yapan Muş İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, amaçlarının sürekli iyileşme ve sürekli gelişme olduğunu ifade ederek gelişmenin, başarıyı tetiklediğinin altını çizdi.

Arslan'dan sonra kürsüye Bakanlık Müşaviri Ercan Demirci, Temel Eğitimden Ortaöğretime geçiş sistemi ( TEOG ) ile ilgili seminer vererek, katılımcılara sistemin tüm boyutları ile ilgili bilgilendirmede bulundu ve Muş'un diğer iller ile olan eğitim durumunun mukayesesini yaptı. Demirci, Muş'un eğitimdeki durumunu iyileştirmek, diğer illere göre dezavantajlı durumu avantaja çevirmek için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini söyledi.

Demirci konuşmasının devamında; "Eğitimde başarının artırılması için okul müdürlerinin pozitif yaklaşımlar sergileyerek paydaşlarla koordineli çalışmaları gerekir. İlgi, bilgi ve takip prensibiyle toplam kalite yaklaşımı ve dolayısıyla öğrenci merkezli çalışıldığında akademik başarı da artacaktır.'' dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir