• DOLAR 32.558
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2422.833
  • ...
Samsun`da 11 Kişi Tutuklandı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi`nin 4 gün önce düzenlediği operasyon kapsamında, ``Silahlı suç örgütü kurmak suretiyle nitelikli yağma, tehdit, yaralama, ihaleye fesat karıştırma, çek senet tahsilatı yapmak, tefecilik, silahla adam yaralama, ruhsatsız silah kullanma ve bulundurma`` suçlarından dolayı gözaltına alınan 43 kişinin ifadeleri alındı.

Operasyonda gözaltına alınan 3 kişi polisteki sorgularının ardından serbest kaldı. İki grup halinde Çarşamba Adliyesi`ne sevk edilen zanlılardan Veysel T, Feridun T, Selçuk T, Uğur T, Metin T, Sinan T, Soner T, Volkan A, Levent Y, Altan A. ve Hasan A, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlılardan 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere, 9 kişi ise Cumhuriyet Savcılığı`nca serbest bırakılırken, diğer 18 zanlı da geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.

Samsun`da 460 polisin katıldığı ve 43 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, 72 adrese eş zamanlı baskın yapılmış, 10 ruhsatsız tabanca, 25 ruhsatsız av tüfeği, bu silahlara ait çok sayıda mermi ve fişek, 4 çelik yelek, bir kilogram esrar, 2 telsiz, bir elektroşok cihazı, bir cop ile çok sayıda çek ve senet ele geçirilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir