• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

MARDİN - Mardin Yapı Grubu İnşaat -Tadilat Fuarı, yarın kapılarını ziyaretçilere açacak. Toplam 10 bin metrekare alan üzerine Zümrüt Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Yapı Grubu İnşaat-Tadilat Fuarı’na yaklaşık 200 katılımcı firmanın katılması öngörüldü. Fuar 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak fuara yurt dışından da yoğun ilginin olması bekleniyor.

Yapılacak fuar ile ilgili bir basın açıklaması düzenleyen Zümrüt Fuarcılık Genel Koordinatörü Mehmet Ünal, Mardin’in tanıtımı açısından bu fuarın önemli olduğuna dikkat çekerek, Mardin halkının bu projeye sahip çıkmalarını istedi.

Ünal konuşmasında, “Mardin yapı grubu inşaat tadilat fuarımızda özellikle yapı grubu içerisinde yer alan yapı taşları, yada yapı elemanları dediğimiz yapı kimyasalları, gaz beton ürünleri, bunun yanında yapıyla ilgili dekorasyon ayrıca dekorasyon grubuyla ilgili bir çok ürün grubu var. Isıtma sistemlerinden tutun, mobilya aksesuarları ve mobilya gruplarına kadar. Fuarımızın son hazırlıkları sürüyor. Firmalar stantları yerleştirmeye hazırlanıyorlar. Nasip olursa inşallah Perşembe günü (Yarın) saat: 13.30’da hep birlikte güzide fuarımızın açılışını yapacağız. Bölge için hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada bu fuara destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken özellikle Mardin halkından ricamız bu projeye sahip çıkmaları. Bizzat Mardin’in tanıtımı açısından önemlidir. Sıcak ilgi ve alakalarını dışarıdan gelen firmalarımıza göstermeleri gelip görmeleri, izlemeleri, incelemeleri bunları bilhassa rica ediyorum. Güzel bir çalışma gerçekleşecek. Şuanda 72 firmamızın standı mevcut. Türkiye genelinde detaylı tanıtım var. İnşallah Mardin dışından da ziyaretçilerimiz olacak. Herkesi bekliyoruz.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)