• DOLAR 32.563
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2423.749
  • ...
TeSSeP`ten Mustazaf Der Mitingine Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TeSSeP başta başörtüsü zulmü olmak üzere tüm hukuksuzluklara karşı yola çıkan bir kuruluştur. Tessep üç ay gibi kısa bir sürede ciddi faaliyetlere imza azmış ve kararlılıkla bu yolda ilerlemektedir. İnanca yönelik zulüm ve sömürü bitene kadar bu mücadele ve direnişimiz sürecektir. Zulme uğramış, mağdur duruma düşürülmüş halkımızın yanında olacağız daima.

Tessep olarak halkımızı inanç ve özgürlükler hakkında duyarlı olmaya davet ediyoruz. İnancımıza sahip çıkalım. Çocuklarımıza sahip çıkalım. Birbirimize sahip çıkalım. Kardeşlik hukukumuzu ifa edelim. Tessep inanç ve özgürlükler için mücadele eden tüm kişi, kurum ve kuruluşların faaliyetlerini takdir eder destekler. Tessep bu anlamda her zaman üzerine düşeni yapmaya hazırdır. Tessep olarak özellikle başörtüsü özgürlüğü hakkında tüm STK’lara çağrımız şudur: herkes kendi yerinde imkânları dâhilinde üzerine düşeni yapmalı ve başörtü sorununu sürekli gündeminde tutmalıdır. Kızlarımız cahil kalmasınlar.

Mustazaflar İle Dayanışma Derneği Mustazaf-Der’in 23 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Diyarbakır İstasyon Meydanında organize edeceği “inanca saygı, başörtüsüne özürglük” mitingini TeSSeP olarak destekliyoruz. Başta üye ve gönüllülerimiz olmak üzere tüm halkımızı Diyarbakır İstasyon Meydanına davet ediyoruz. TeSSeP üyesi derneklerin bulunduğu şehirlerden mitinge katılım amacıyla araç kaldırılacaktır. Tüm halkımızı ve duyarlı STK’ları bu mitinge destek vermeye davet ediyoruz.

TeSSeP

Bu haberler de ilginizi çekebilir