• DOLAR 32.393
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.63
  • ...
Sason Devlet Hastanesinde hasta memnuniyeti yükseliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Sason Devlet Hastanesi Başhekimi Dilfuza Ağalıoğlu, hizmet kalitesi yönünden mali açıdan A hizmet grubunda (üst seviye) olduklarını belirterek sağlık hizmetlerinde ise B grubunda yer aldıklarını, onu da A’ya çıkarmak için büyük gayret içerisinde olduklarını söyledi. Ağalıoğlu, “Hasta ve çalışan memnuniyeti anketlerinde üst seviyelerdeyiz, sağlık hizmetlerinde daha iyi olabiliriz ve bunun gayreti içerisindeyiz.”dedi.


Altı ayda 35 bin 526 hasta ayakta tedavi edildi
Ağalıoğlu, “Son altı aylık ayakta muayene hasta sayısı 430 bin 351 hasta yatarak tedavi gördü. Diş hastalıkları ve tedavisinde bin 798 hasta ayakta tedavi gördü. İç hastalıklarında 2 bin 824 hasta ayaktan muayene edildi, 111 hasta yatarak tedavi gördü ve taburcu oldu. Kadın hastalıkları ve doğum da bin 974 hasta ayaktan muayene edilerek 69 hasta ise yatarak tedavi edilip taburcu oldu. Bu altı aylık sürede toplamda 35 bin 526 hasta ayakta tedavi edildi. 781 hasta yatarak tedavi gördü ve taburcu oldu.”şeklinde ifade etti.


Evde sağlık hizmeti servisi de sağladıklarını ifade eden Ağalıoğlu, “Evde sağlık hizmetiyle 9 hastaya evde hizmet veriliyor. Bu birimde sorumlu doktor ile birlikte 4 personel görev yapıyor. 24 saat kesintisiz hizmet veriyoruz. Diyaliz ünitesinde iki diyaliz cihazımız mevcut olup, hastanemizde tedavi olan 2 diyaliz hastası gün aşırı tedavi görüyor.”diye belirtti. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir