• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
Öğrencileri taşıyan araç dereye uçtu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin Üniversitesine bağlı Tarsus Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen kazada, 1 öğrenci hayatını kaybederken 4 öğrenci ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 15.00 sıralarında Tarsus’a bağlı Takbaş Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Tarsus Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencileri sınav çıkışı eve dönüş yolunda, içinde bulundukları 33 D 1330 plakalı otomobil ile Takbaş mahallesi ile Tarsus-Çamlıyayla yol ayrımına yakın bir noktada dereye yuvarlandı.

Acar Burak I.’nın kullandığı otomobilin, direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu karşılarından gelen minibüse çarpmamak için direksiyon kırması neticesinde yolun sol kısmında bulunan dereye uçtu.

Kazada otomobil içinde bulunan Nurullah Uğur Göksu isimli Üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi. Kaza da otomobil sürücüsü Acar Burak I, Ayşe G, Feyza K, Şiar Ali S, isimli öğrenciler kazayı hafif yaralar ile atlattı.

Yaralılar, vatandaşların olay yerine çağırdığı ambulanslar ile ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde önlem alan Jandarma kazanın meydana geldiği yolda geniş güvenlik önlemleri alırken, öğrencilerin sınav çıkışı Mersin’e dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir