• DOLAR 32.574
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2435.002
  • ...
Van'da uyuşturucu madde yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van’da Narkotik suçlarla Mücadele şube müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine, uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptığı iddia edilen kişiler yakalandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde kaçakçılığı yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalarda; 06 Kasım 2014 tarihinde İlimiz Kurubaş mevkiinde uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulmaya çalışılan bir araçtan dışarı atılan 1 adet telis çuval içerisinde 10 paket halinde, 10 kilo 352 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, 08 Kasım 2014 tarihinde Kurubaş mevkii uygulama noktasında, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada, aracın bagajında bulunan termosifonun içerisine zulalanmış vaziyette, 55 paket halinde 27 kilo 746 gram eroin maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

Ele geçirilen toz esrar ve eroin maddesi ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan ve yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir şüpheli ise Adli Kontrol Altına tutulmak suretiyle serbest bırakıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir