• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
Muş`ta bir çiftçiye ait zirai araçlar ateşe verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş`un Çatbaşı köyünde, Ferzende Yalvarıcı’ya ait zirai iş makineleri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Çıkan yangında büyük çapta maddi zarar oluştu.

Merkeze bağlı Çatbaşı köyünde Ferzende Yalvarıcı’ya ait garajda yaşanan kundaklama olayında, garajda bulunan iki traktör ile su motoru, 60 yağmurlama fıskiyesi, ilaçlama makinesi, bin metrelik hortum ve pancar söküm makinesi yakılarak kullanılamaz hale getirildi.

Tüm birikimlerinin bu garajda yandığını belirten Ferzende Yalvarıcı`nın kardeşi Yılmaz Yalvarıcı; "Gece saat 02:00 sularında garajın yandığını fark ettik. İtfaiyeden yardım istedik. İtfaiye ile birlikte yangını söndürdük. Garajda iki traktörümüz, bir pancar sökme makinemiz ile çok sayıda tarım makinemiz yandı. Öte yandan evin önünde park halindeki minibüsü açarak içini ateşe vermişler. Onu az hasarla kurtardık, fakat çok büyük maddi zayiat var." dedi.

İtfaiyenin müdahalesiyle yangının söndürüldüğünü söyleyen Yılmaz Yalvarıcı, yaklaşık 250 bin TL zararın oluştuğunu söyledi. Güvenlik güçleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir