• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
Denizli'de iş güvenliği semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DENİZLİ - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim ve Ar-Ge Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeline yönelik, "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitim programı düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Nadir Savaş Öter tarafından verilen eğitimde, iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin yasal hükümler, işçiler ile işverenlerin karşılıklı yükümlülükleri, iş yerinde iş güvenliği önlemleri ile iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesi, kişisel koruyucu ekipmanlar gibi iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgiler verildi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, fotoğraflarla iş güvenliği konusunda yapılan hatalar ile ilgili sunum yaparak, birimde görev yapan personele "İş Sağlığı ve Güvenliği" hakkında bilgi verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı İbrahim Özsoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitiminin ayrı ayrı tüm birim personellerine verildiğini vurgulayarak, "İş güvenliği ile tedbirler alındığında, önce o işi yapan bireyler olarak kendimizi, sonra yapılan işten etkilenen vatandaşlarımızı, oradan geçen insanlarımızı ve orayı kullanan insanlarımızı korumuş olacağız. Dolayısıyla yapılan iş ile ilgili mutlaka o işin sorumluluğunu yerine getirirken almak gereken tedbirler de olacaktır." dedi.   (Necmi Durmazer - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir