• DOLAR 32.428
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.979
  • ...

ŞANLIURFA – Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ŞUTEM), Emlakçıların sorunları ve beklentilerinin konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirdi. Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Türkiye Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay, Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Fatih Topal ve çok sayıda emlakçı katıldı.

Toplantıda söz alan ŞUTEM Başkanı Fatih Topal, amaçlarının emlak sektöründe faaliyet gösteren esnafı bir araya getirmek ve kayıt dışı çalışan emlakçı adı altındaki iş yürütenleri belirlemek olduğunu dile getirdi.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise “Bizler sürekli başta emlakçı esnaflarımızla istişare halindeyiz irtibat halindeyiz. Karaköprü sürekli gelişen inşaat anlamında büyüyen bir ilçe o yüzden emlak sektörünün büyük bir kısmı Karaköprü’de bulunmaktadır”dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “İlçemizde emlakçı esnaflarımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. ŞUTEM yönetimine birçok ziyaretlerimiz oldu.”diye belirtti.

Türkiye Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hacı Ali Taylan da; “Karaköprü’ye yıllar önce geldiğimde daha yeni yeni gelişiyordu. Şimdi Karaköprü gerçekten muhteşem bir şehir haline dönüşmüş Şanlıurfa’da yaklaşık bin emlakçı var ama odaya kayıtlı emlakçı sayısı çok az” dedi. (İLKHA)