• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
Zincirleme kazada 2 TIR yandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe yönünden Viranşehir istikametine gitmekte olan sürücünün ismi öğrenilmeyen 73 DA 239 plakalı çekici TIR, Hububat Ticaret Merkezi bitişiği yolun 8. kilometresinde önde giden ve plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir araca arkadan çarptı. Arkandan seyreden Abbas Ayhan (38) yönetimindeki 73 DR 012 plakalı çekici TIR’ın da kaza yapan TIR’a arkadan çarpması ile iki TIR alev aldı.

Kazada, 73 DR 012 plakalı çekici TIR’ın şoförü araç içinde sıkışırken haber vermesiyle olay yerine itfaiye ekibinin kurtarma çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Ayağı kırıldığı belirtilen Ayhan, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Kızıltepe Viranşehir yolunda uzun araç kuyruğu oluşurken TIR’larda çıkan yangın söndürüldükten sonra yol tekrar trafiğe açıldı. 

Olay yerine gelen trafik ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Öte yandan, 73 DA 239 plakalı çekici TIR’ın arkadan çarptığı belirtilen plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen aracın, kazanın hemen ardından olay yerinden ayrıldığı iddia edildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir