• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2299.603
  • ...
Mezarlığın duvarı çöktü, cesetler ortalığa saçıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İtalya`nın Ligurya ve Lombardiya bölgelerini esir alan yağışlar 4 kişinin ölümüne neden olurken, sıra dışı bir olaya da yol açtı. Kuzeyde üç gündür etkili olan yağışlar nedeniyle bir mezarlığın duvarının çökmesi sonucu cesetler ortalığa saçılırken, korku filmlerini aratmayacak görüntüler ortaya çıktı.

TABUTLAR ORTALIĞI SAÇILDI

Ülke basınında yer alan haberlere göre, Cenova kentinin batısında konumlanmış Bolzaneto ilçesindeki Biacca Mezarlığı`nda yaşanan heyelanla birlikte, etrafını çevreleyen duvar da çöktü.
Toprakla beraber kayan tabutlardan bazıları ortalığa saçıldı, bazıları ise hemen mezarlığın aşağısından geçen nehir sularına kapıldı.

70 TABUT KAYIP

Yetkililer, çok sayıda cesedin mezarlığın yüzlerce metre uzağında bulunduğunu, ancak içinde cesetlerin de bulunduğu 70 kadar tabutun halen kayıp olduğunu açıkladı. Arama ekipleri nehirde ve etrafında çalışmalarını sürdürürken, mezarlığın da bir süreliğine kapatıldığı belirtildi.

Mahalle sakinleri, tabutların ve cesetlerin sürüklendiğini gören çocuklarının, bu durumdan çok etkilendiğini anlattı.

HASSASİYET UYARISI

Habere ilişkin fotoğrafları internet sitesine koyan ANSA haber ajansı, kafatasları ve cesetlerin olduğu karelere atıfta bulunarak, bazı fotoğrafların hassasiyeti artırabileceği uyarısında bulundu.
Yetkililer, özellikle Cenova kentini esir alan yağışların, 1 milyar Euro`ya yakın zarara yol açtığını açıkladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir