• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ankara'da ki 'Bitlis Tanıtım Günleri' sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Bitlis ve ilçelerinin 4 gün boyunca her yönüyle tanıtıldığı Ankara’da ki “Bitlis Tanıtım Günleri” sona erdi.
 

Yapılan tanıtım günleriyle ilgili izlenimlerini anlatan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, ekip olarak önceki tanıtım günlerinde olduğu gibi 13-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Ankara’daki Bitlis Tanıtım günlerinde de, Bitlis’i her yönüyle en güzel şekilde tanıttıklarını söyledi.


Tatvan olarak daha önce katıldıkları tüm tanıtım günlerinde Tatvan’ı en iyi şekilde tanıttıklarını ifade eden Kaymakam Erkan, önceki tanıtım günlerinden edindikleri tecrübe ile Ankara Kültür Merkezi’nde (AKM) bu yıl ikincisi düzenlenen tanıtım günlerinde de, Tatvan’ı her yönüyle en güzel şekilde tanıttıklarını ifade etti.
 


Ankara’da Bitlis ve ilçelerinin mutfağını, tarihini, kültürünü, turizmini ve diğer değerlerini tanıtmakla sınırlı kalmayarak, en önemlisi olan Bitlis insanını, Tatvan insanını en iyi şekilde tanıttıklarını kaydeden Erkan, “Tanıtım günlerinde ilçemizi tanıtırken en büyük amacımız, ilçemiz insanını da tanıtmaktı. Bu tanıtımı da en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum.” dedi.

Özellikle hafta sonu olmasına ve Ankaralıların hafta sonlarını çoğunlukla evde geçirmeyi tercih etmelerine rağmen, tanıtım günlerine  yoğun bir ilgi olduğunu anımsatan Erkan, “Organizasyonumuz  ziyadesiyle hedefine ulaşmıştır. İnsanlarımız bu tür tanıtım günlerini ve organizasyonları özlemişlerdi.  Bizler de bu kapsamda, hem bu özlemi dindirme adına, hem de tanıtım adına bu yola çıktık ve her şey  de çok güzel gidiyor. Bu tür organizasyonlarımız devem edecektir. Hedefimiz önümüzdeki organizasyonların üzerine eklemeler yaparak, işi profesyonel boyutta yapmaktır. Ben bu bağlamda emeği geçen herkese ve özellikle sesimizi duyurma anlamında bizlerden desteğini esirgemeyen basın mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, tanıtımda emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek, söz konusu Tatvan ve Tatvan’ın tanıtımı olduğunda, her organizasyonda yer almaya hazır olduklarını ifade etti.

Birlik ve beraberlik içinde Tatvan’dan yüzlerce kilo metre uzaklıkta bulunan Ankara’da ,4 gün boyunca Tatvan’ı her alanda, en iyi şekilde tanıttıklarına inandıklarını ifade eden Başkan Aksoy, “Bu tür organizasyonların, meyvesini er yada geç alacağımıza olan inancımız tamdır.  Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 


13 Kasım tarihinde başlayıp, 16 Kasım’da  sona eren “Bitlis Tanıtım Günlerini” 4 gün boyunca birçok üst düzeyde bürokrat, sanatçı, iş adamı ve binlerce misafir ziyaret etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir