• DOLAR 32.379
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2326.113
  • ...
Samsat`ta Kutlu Doğum Coşkusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN - Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed`in (s.a.v), Kutlu Doğum`u münasebetiyle Adıyaman`ın Samsat İlçesinde Mevlit etkinliği düzenlendi. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen program, Kur-an`ı Kerim tilaveti ile başladı.

İlahi sanatçısı Mustafa Altıntop`un seslendirdiği Kürtçe Mevlüd-i Şerif, Peygamber Sevdalılarına duygulu anlar yaşattı. Daha sonra, Medine Çocuk İlahi grubu ve İnzar İlahi Grubunun seslendirdikleri güzel ilahilerle devam etti. Programda sık sık Salâvatlar ve Tekbir`ler getirildi.

Programa konuşmacı olarak katılan Araştırmacı Yazar Sayın Cemal Çınar Hoca, Peygamberimizin (s.a.v ) bütün Âleme ve İnsanlığa Rahmet olarak gönderildiği, diğer Peygamberlerin ise yalnızca belli bir kavme ve millete gönderildiğini ifade etti.

"Bütün Peygamberler, Resulü Erkemin ümmetinden olmak istemişlerdir" diyen Cemal Hoca, "Bizim gerçekten tek amaç ve hedefimiz, insanlığın dünya ve ahiret saadeti için tek yol olan Peygamber sevdasını ve davasını insanlığın kalbine koyup cehennem ateşinden kurtulmalarına vesile olmaktır" dedi.

Kutlu Doğum programı, Cemal Çınar Hoca`nın yaptığı yağmur dua`sıyla son buldu.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20409.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20408.jpg

Fatih Arslan - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir