• DOLAR 32.545
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2476.872
  • ...
Umut-Der'den 730 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Ekim ayı faaliyet raporunu açıklayan Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Gaziantep Umut Der, son bir ay içerisinde ihtiyaç sahibi 730 aileye çeşitli yardımlarda bulunulduğunu kaydetti.

Faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaşan Umut Der Başkanı Ahmet Kurt, “Gaziantep Umut Der olarak her ay yaptığımız düzenli yardımlarımızı sürdürüyoruz. Ekim ayında da her ne kadar Kobani’yi bahane ederek kaos ortamı oluşturmaya çalışan karanlık odaklar olsa da Allah’a hamd olsun hayırseverlerimizin desteği ve aracılığı ile yardımlarımıza ara vermeden devam ettik. Ekim ayında; 230 aileye gıda, 180 aileye giyim, 100 aileye et, 20 aileye ev eşyası ve 200 aileye temizlik eşyası olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunduk.”diye belirtti.

Kış mevsiminin yaklaştığını, bununla birlikte ihtiyaç sahiplerinin bir çok ihtiyacının bulunduğunu ifade eden Kurt, “Kışın erken gelmesi ile fakir ailelerin battaniye, yatak, yorgan ve sobaya çok fazla ihtiyaçları var. Bu sebeple hayırseverlerimizden destek istiyoruz. Evlerimizde mutlaka bir battaniyemiz fazladır. Bir battaniye ve gıda paketi çok fazla bir şey olmasa gerek. Hiç kimse bu duruma düşmek istemez: Hiç kimse fakir olmak istemez, ya da aç kalmak istemez, belki biz bu gün onların yerinde olabilirdik. Gözlerimiz kapıda bize yardım getirecek birini bekliyor olabilirdik. İşte şimdi o bekleyen gözlere biz bir umut olalım. Bir gıda paketi veya bir battaniye yardımında bulunalım.”ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir