• DOLAR 32.381
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.93
  • ...
Tarsus Adliyesinde silahlı saldırı 1 ölü 1 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-  Tarsus’ta kız kaçırma olayından dolayı kavgalı olduğu iddia edilen iki ailenin fertleri Tarsus Adliye bahçesinde tartışma çıktı. Çıkan tartışma daha sonra silahların da kullandığı kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, kızın babası olduğu iddia edilen Sertaç Afşin (44) ve kardeşi Remzi Afşin (42) ile kızlarını kaçırdığı iddia edilen aileler arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kızı kaçıran tarafa mensup kişiler tarafından yanlarında bulundurdukları av tüfeği ve silah ile şahıslara rastgele ateş ettiler. Açılan ateş üzerine adliye bahçesinde saçma ve kurşunlara hedef olan Sertaç Afşin ile kardeşi Remzi Afşin çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan kardeşler kanlar içersinde Adliye’nin içerisine kaçtı.

Silahlı karşı taraf ise adliye içerisine girip polise teslim oldu. Kardeşlerden Sertaç Afşin başına aldığı ağır yara ile Adliye girişine yığılırken, adliyeye çağırılan  112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.

Kalp mesajı yapılan Sertaç Afşin kafasından ve yüzünden yara alarak kanlar içinde kaldığı  görüldü. Adliye içerisinde sedye ile çıkartılan Sertaç Afşin ambulans Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen Sertaç Afşin’in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Acil 112 Ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Remzi Afşin’in tedavisi devam ediyor.

Olaya karışan ve silahların kullandığı iddia edilen L.T. ve M.R. G. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir