• DOLAR 32.55
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2433.28
  • ...
Kervan FM'den İsrail protestosuna destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenleyeceği “Mescid-i Aksa’ya sahip çık” kitlesel basın açıklamasına, Gaziantep ve çevresine 93,7 frekansında İslami çizgide yayınlarını sürdüren Kervan FM de destek vereceğini açıkladı.

Kervan Radyo Yayıncılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Korkmaz, “Kudüs ve Mescid-i Aksa tüm Müslümanların ortak değeridir. Kudüs’e, Mescid-i Aksa’ya yönelik yapılan hiçbir saldırıyı kesinlikle kabul edemeyiz. Çünkü Mescid-i Aksa bizim ilk kıblemizdir. Peygamber efendimizin Miraç’a yükseldiği mescittir. Mescid-i Aksa bize Peygamber efendimizin, Selahattin Eyyubi’nin, Şeyh Ahmet Yasin’in ve yıllardır Mescid-i Aksa uğruna kanını akıtan Gazzeli kardeşlerimizin emanetidir. Bizler yayın hayatına başladığımız ilk günden bu yana Gazze ve İslam coğrafyasında yaşanan hiçbir zulme sessiz kalmadığımız gibi İsrail askerlerinin necis postallarıyla Mescid-i Aksa’ya girme ahlaksızlığı karşısında sessiz kalmadık ve kalmayacağız. Programlarımız içerisinde sürekli İsrail ürünlerini boykot noktasında halkımızı daha duyarlı olmaya davet ettik.” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’te Peygamber Sevdalıları Platformu’nun düzenleyeceği “Mescid-i Aksa’ya sahip çık” çağrısı kapsamında programlarımızla destek verdiğimiz gibi Cuma günü düzenlenecek olan kitlesel basın açıklamasına da destek vereceğimizi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir