• DOLAR 32.545
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2438.21
  • ...
YGM, gençleri sanal alemden alıp gerçek alemde buluşturdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 



ŞANLIURFA- Son günlerde özellikle gençlerin tutku haline getirdiği sanal âlemden uzaklaştırmak, bir an bile olsa telefonsuz bir hayatı hatırlatmak üzere, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) tarafından gençlere yönelik sohbet niteliğinde bir etkinlik düzenlendi.


 

YGM üyeleri, eğitmenler ve gençlik çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlik, sanal âlemden uzakta ve telefonların kapatılmasıyla yapılan sohbet öğrencilere keyif verdi. Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı ve anıların paylaşıldığı ortam, samimi  bir havaya dönüştü.


 

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yapılan bu etkinlikle gençlere aile içi sohbetlerini hatırlatmak,   sanal âlemden uzaklaştırıp, gerçek âlemde sohbet etmelerine imkân vermek üzere böyle bir etkinlik yaptık. Burada amaçlanan sanal âlemin bitirdiği arkadaşlığı, dostluğu pekiştirmekti.” dedi.


 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul Yıldız ise,“Güzel düşünülmüş bir etkinlik. Bu vesile ile kısa süreliğine de olsa telefonsuz bir hayatın gençlere hatırlatılması, aslında insanlar arasında doğrudan iletişimin önemini gözler önüne sermesi ve hatırlatması açısından son derece önemli.” diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir